Necunoscuţii actori ai cunoscutelor personaje

Foarte puţini îi recunosc pe stradă, nu li se cer autografe, nu sunt asaltaţi de paparazzi şi de fani. Aflaţi cine este în spatele măştii lui Golum, Freddy Krueger, C-3PO, Charlie şi alţii!

Hobbitul Gollum în trilogia Lord of the Rings a fost interpretat de britanicul Andy Serkis. Lui îi aparţine de asemenea şi vocea, faţa şi mimica acestui personaj care a creat un intreg cult printre fanii filmului.

Ticălosul principal al universului din Lord of the Rings în aproape toate filmele trilogiei este prezentat doar ca un ochi gigantic. În cele câteva scene în care spectatorii îl pot vedea pe Sauron, acesta este întruchipat de neo-zeelandezul Sala Baker. De fapt, acesta este o dublura, care a lucrat în echipa de filmare. Şi nu numai în această trilogie, dar de asemenea şi în Cronicile din Narnia şi Piraţii din Caraibe.

După seria Nightmare on Elm Street, unde Freddy Kruger spintecă victimele cu cuţitele sale de coşmar, a devenit celebru actorul Robert Englund. Dar cum? Cu masca unui criminal în serie desfigurat! Despre cele opt filme el a spus că îi pare bine să devină sinonim cu un personaj.

Actorul britanic Doug Bradley de asemenea a jucat în opt filme despre iadul renăscut, Hellraiser. Cu toate acestea, popularitatea nu i-a adus-o acest rol, ci participarea sa ca prezentator în concertele trupei Cradle of Filth. Autorul Hellraiser, Clive Barker este un fost coleg de clasă şi un bun prieten al lui Bradley.

În contrast cu Freddy Kruger, criminalul care operează în Halloween, Michael Myers, care are o predilecţie pentru cuţitul de bucătărie, a fost interpretat de actori diferiţi.
Printre altii, a fost iterpretat de Dick Warlock. În prezent acesta a devenit el însuşi regizor şi scenarist. Warlock şi-a început cariera făcând cascadorii pentru Kurt Russell.

Puţini îl cunosc pe interpretul lui Hellboy, Ron Perlman. În filmul făcut după bestseller-ul cu acelaşi nume a lui Umberto Eco, Numele trandafirului, el l-a jucat pe călugărul nebun Salvatore, care delira prostii în diferite limbi.


Jason Voorhees, care a interpretat rolul ucigaşului din Vineri, 13, de asemenea, nu a fost singur. El este unul din mulţii actori care au jucat rolul acestui neobosit criminal . Cascadorul Kane Hodder este singurul care a avut norocul să-l joace în mai multe serii. În patru! Întâmplător, în viaţa reală el trăieşte într-o casă cu numarul 13, pe 13th Street.

Conversaţia – aceasta este adevărata vocaţie a omului-robot C-3PO din Star Wars. El este interpretat de actorul Anthony Daniels. Toate frazele spuse de C-3PO, de la primul film şi până la cel din urmă, îi aparţin.

C-3PO şi R2D2 sunt singurii actori care au jucat în toate episoadele din saga spaţială. În interiorul robotului pitic s-a aflat un actor, tot pitic, Kenny Baker, a cărui înălţime este de 112 centimetri

La statura sa de 221 cm Peter Meyyu este mai înalt decat Kenny Baker cu exact un metru. În 4 episoade Star Wars el l-a jucat pe Hugh (Chu) Bucca, co-pilot şi prieten al lui Han Solo. Înainte de a intra în film, britanicul lucra ca sanitar în Londra. Castingul în faţa lui George Lucas a decurs relativ uşor. A fost suficient doar să se ridice de pe scaun pentru a obţine rolul.

Lucas nu a putut găsi mult timp un interpret pentru rolul lui Darth Maul în filmul Star Wars Episode 1. The Phantom Menace, lansat în 1999. Acest rol a mers mers până la urma la cascadorul Ray Park. Acest lucru a fost posibil din cauza abilităţilor sale de a mânui săbiile. Succesul din Star Wars a contribuit la faptul că dublorul multor actori a jucat ulterior în primul film X-Men.

Farrah Fousett, Kate Jackson şi Jaclyn Smith s-au luptat cu criminalii în Îngerii lui Charlie. Dar pe Charlie, care le dadea instrucţiuni prin difuzor, nu-l cunoaşte mai nimeni. Vocea lui Charlie a aparţinut lui John Forsythe, care a jucat şi rolul magnatului petrolului, Blake Carrington în aproape 70 de episoade a serialului de televiziune Dinastia.

Vezi de asemenea:

Cum se fac filmele actuale

Profilul aptitudinal al actorului

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

  • Psiholog Gabriela Romaneţ

  • Micleusanu Foto

  • RomanTolici.ro

    Freddie Mercury

  • Trailero

%d blogeri au apreciat asta: