Costume de baie în cinematografie

Costumele de baie frumoase nu sunt întotdeauna practice. Celebrul costum de baie purtat de Raquel Welch nu ar ține mult înotând în largul mării, dar unele costume de baie sunt aproape imposibil de uitat. Să aruncăm o privire la 10 costume de baie memorabile din 10 filme memorabile.

Elizabeth Taylor în filmul „Suddenly, last summer”, 1959.
Da, subiectul filmului era probabil prea melodramatic, dar costumul alb de baie purtat de Elizabeth Taylor în aceast film a fost perfect. În film, Elizabeth Taylor joacă în rolul unui pacient al unui spital de boli mentale, care pierde controlul de sine după moartea vărului său.

Топ-10 кино-купальников

Raquel Welch în filmul „One million years B.C.”, 1966.
Dacă în vremurile preistorice fetele ar fi arătat așa, mult mai mulți oameni ar fi studiat astăzi pictura rupestră. Acesta este probabil cel mai cunoscut costume de baie din industria filmului, care nu a fost niciodată în apă.

Топ-10 кино-купальников

Ursula Andress in filmul „Dr. No”, 1962.
Prima fată Bond a dat un standard ridicat modelului de fată Bond. Ursula Andress în rolul lui Honey Ryder a ieșit din Marea Caraibelor şi a intrat imediat în fantezia fiecărui bărbat care visează să devină James Bond. Cuţitul  de la cureaua lui  e doar un accesoriu excelent.

Топ-10 кино-купальников

Farrah Fawcett, „Charlie’s Angels”, 1976.
Pentru promovarea filmului, compania a organizat o ședință foto acasă la Fawcett, în care ea purta un costum de baie. Simțindu-se nesigură, a scos din dulap acest costum roșu de baie. Companiei nu i-a plăcut fotografia dar Fawcett a acceptat-o și bine a făcut. Posterul a fost vândut în 12 milioane de exemplare și se vinde și astăzi.

Топ-10 кино-купальников

Bo Derek in filmul „10”, 1979.

Nu a putut fi evitată de nimeni în acest costum. Este probabil cel mai remarcabil costum de baie din istorie.

Топ-10 кино-купальников

Phoebe Cates în filmul „Fast Times at Ridgemont High”, 1982.
În acest film, Kate joacă rolul unei femei sofisticate, într-un costum de baie sincer și roşu la fel ca rujul de pe buzele ei. Momentul în care iese din piscină îmbrăcată în costumul de baie, filmată  cu încetinitorul, se consideră în continuare o scenă clasică.

Топ-10 кино-купальников

Carrie Fisher în filmul „Return of the Jedi”, 1983.
Când Jabba a capturat-o pe Prințesa Leia, ea a fost nevoită să poarte acest costum de baie cu broderii din aur şi argint. Acest costum a făcut din Carrie Fisher un sex simbol, iar asemenea costume ale așa-zisei  „sclave”  se vând în magazinele online și în ziua de azi.

Топ-10 кино-купальников

Pamela Anderson în „Baywatch”, 1995.
Pamela Anderson nu a făcut parte din componenţa iniţială a actorilor din serialul de televiziune „Baywatch”. Dar, în celebrul costum roșu de baie, ea arăta extraordinar. Cine și-ar putea astăzi imagina acest serial fără ea?

Топ-10 кино-купальников

Halle Berry, în filmul „Die Another Day”, 2002.
În acest Bond al anului 2002, deținătoarea Oscarului, Halle Berry a adus un omagiu Ursulei Andress.  A ieşit din mare în clasicul deja costum, cu un cuţit la curea.

Топ-10 кино-купальников

Jessica Alba în filmul „Welcome to Paradise”, 2005.
De film aproape nimeni nu îşi aduce aminte. Ceva despre comoara scufundată, droguri, cei răi şi „Atlantis”. Dar atunci când, pentru publicitatea filmului, a fost făcut posterul cu Jessica Alba într-un costum de baie cu elemente diferite, mulți au vizionat filmul. Nu este surprinzător că după acest poster, costumele de baie de acest tip au ajuns să fie la modă.

Топ-10 кино-купальников

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

  • Psiholog Gabriela Romaneţ

  • Micleusanu Foto

  • RomanTolici.ro

  • Trailero

%d blogeri au apreciat: