Miami, jurnal de călătorie

Duceți-vă, călătoriți, minunați-vă, fotografiați, mărturisiți-ne și nouă! Vacanță plăcută.

Iată jurnalul de călătorie al unui turist în Miami:

„Orașul soarelui, cu plaje aurii și palmieri verzi. Locul petrecerilor mondene, înțesate de celebrităţi. Toate acestea în Miami, Florida.

Майами в фотографиях

Turnurile de salvamari, colorate intens și strălucind în soare, sunt ușor de remarcat pe plaja din Miami Beach. Echipele de salvamari veghează oamenii de pe plajă, iar turnurile servesc și ca puncte de orientare și întâlnire pe nesfârșita fâșie de nisip.

Майами в фотографиях

Scutere de apă roiesc în jurul golfului Biskeyn, în apropiere de Miami Beach Marina. Turiștii se pot bucura aici de scuba diving, bărci cu vele, caiacuri şi multe altele.

Майами в фотографиях

South Beach, numită de asemenea și „Riviera Americană” este renumită pentru celebritățile care o frecventează, pentru stilul luxos și desigur pentru plajele aurii, care se întind pe mai multe mile de-a lungul coastei oceanului Atlantic.

Майами в фотографиях

Districtul South Beach în stil art deco, este un loc îndrăgit de celebrităţi, unde își au reședința multi excentrici. În zonă există peste 800 de clădiri construite între 1930 şi 1940. Imaginea districtului este atent pastrată, iar zona este considerată o destinaţie turistică de lux, foarte populară.

Майами в фотографиях

Un flamingo de Caraibe, care bea apă dintr-un lac al Grădinii Zoologice Metro, din Miami. A căpătat această culoare datorită carotenului din dietă.

Майами в фотографиях

«Miami Seaquarium», un loc popular, în care sunt opt mamifere marine.

Майами в фотографиях

Hotelul Baltimore, un loc preferat de liderii mondiali, celebrități și vedete din lumea sportului, încă de la deschiderea sa în 1920. În complexul hotelier există 275 de camere, centre de spa şi fitness.

Майами в фотографиях

Vizitând Miami poți vedea nu numai clădiri clasice, dar și automobile retro. La salonul auto anual «Art Deco Weekend» proprietarii se pot lăuda cu bijuteriile lor.

Майами в фотографиях

O dansatoare costumată participă la carnavalul din Miami. Carnavalul are loc în fiecare an, începând din 1984. De la un festival local de  mici dimensiuni, evenimentul s-a transformat într-un carnaval internațional cu participări de trupe celebre și interpreți ai stilului „Calypso”.

Майами в фотографиях

Hotelul Delano (stânga), Hotelul Național (centru) şi Hotelul Sagamore (dreapta), aliniate pe Collins Avenue din Miami Beach. Pe 258 de hectare sunt peste 800 de clădiri în stil art deco.

Майами в фотографиях

Muzeul de Artă Contemporană Miami este recunoscut în întreaga lume pentru puterea de a identifica noi tendinţe şi direcţii în arta contemporană.

Майами в фотографиях

Muzeul de Artă Bass, deschis cu 47 de ani în urmă, după ce în Miami Beach au apărut lucrări de John şi Johanna Bass , pe care autorităţile oraşului au decis să le menţină şi să le pună la dispoziţia publicului.

Майами в фотографиях

«Art Basel Miami Beach» este cel mai important eveniment din domeniul artelor în SUA.

Майами в фотографиях

Artistul Jude Papaloko, reflectat în oglinda de pe peretele pictat din galeria „Jacmel” din Miami.

Майами в фотографиях

Clubberii se distrează pe ringul de dans la un club de noapte din Miami Beach. Altădată Miami era considerat un oraș de modă veche, dar reputația de oraș al petrecerilor a crescut simțitor o dată cu nașterea districtului Art Deco la începutul anilor 1990 şi o dată cu recenta  explozie a  scenei cluburilor din Site Beach.

Майами в фотографиях

Multe dintre navele de croazieră folosesc Golful Brisbane din Miami ca punct de plecare. Aici și cei mai sofisticați clienți își pot realiza dorințele.

Майами в фотографиях

Piscina Veneţiană  în Coral Gables, Miami, a fost odată o carieră de piatră, iar în 1924 a fost transformată în cazinou veneţian. Acum, mai mult de 100.000 de oameni vizitează piscina în fiecare an. Vara, piscina este secată pe timp de noapte şi reumplută din nou cu apă din zona golfului.

Майами в фотографиях

Platouri cu crabi, gata pentru servire la restaurantul «Joe’s Stone Crab» în Miami Beach. Joe Weiss și-a deschis restaurantul în 1913 şi de atunci instituţia a deservit clienţii 97 de sezoane consecutive.

Майами в фотографиях

Mulţimea dansează în sunetele de tobe conga, într-un club latino-american în Ocho Kala pe strada principală din cartierul Mica Havana din Miami.

Майами в фотографиях

Stadionul «Sun Life» din Miami, unde au loc campionatele de Superbowl.”

Майами в фотографиях

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

  • Psiholog Gabriela Romaneţ

  • Micleusanu Foto

  • RomanTolici.ro

    Freddie Mercury

  • Trailero

%d blogeri au apreciat asta: